Om Sonora

Vi är en brokig samling glada människor som älskar att sjunga tillsammans. Vår repertoar är mycket varierad, vi sjunger allt från klassisk körlyrik till hårdrock. Vi är ca 35 sångare fördelade på fyra stämmor; sopran, alt, tenor och bas. Flera av oss har varit med i kören i många år. Det är ett kännetecken för Sonora – glädjen och samhörigheten skapar trivsel!

Vi repeterar varje torsdag mellan kl. 18.45 och 21.30 i Stensjökyrkans lokaler i Mölndal.

När vi uppträder vill vi att publiken både ska få njuta och skratta. Därför jobbar vi med rörelser, rekvisita och någon form av sammanhängande historia på våra konserter.

Ungefär vartannat år jobbar vi med ett större konsertprojekt. Det som är aktuellt just nu ser du information om här bredvid. Varje år gör vi flera mindre framträdanden. Till exempel sjunger vi varje år på Gökottan i Gathenhielmska kulturreservatet i Majorna. Vi passar utmärkt som underhållning på föreningsträffar, femtioårskalas, firmafesten eller julgransplundringen. Vill du anlita oss är det bara att skicka ett mail.

Om du är intresserad av att sjunga med oss är du hjärtligt välkommen att kontakta vår dirigent Malin Börjesson. För att komma med i kören får du först vara med på ett par repetitioner och sedan göra ett sångprov. Vi är alltid på jakt efter nya begåvade sångare. Särskilt letar vi, som de flesta andra körer, efter stadiga basar och skönsjungande tenorer, herrar är alltså lite extra välkomna att höra av sig!

GunnarErikssonAward2007